Parerea clientilor Imobiliare Nestory

Parerea clientilor

 

"Had a very pleasant experience with several agents. They were very professional and very patient in finding you the right fit. They are also very knowledgeable and can research if you need any kind of legal or banking information. I had a very pleasant experience and they were always available to discuss information and we always communicated by whatsapp which is very time saving. I full heartedly recommend them for any real estate transactions, whether it is buying, selling or renting and lending." Catinca O.

 

"Echipă tânără, dinamică, cu multă răbdare față de client. Ne-au ajutat cu toate actele necesare finalizării procesului de cumpărare. Recomand." Andras M.

 

"Am inceput sa imi caut apartament si eram intr-o graba destul de mare sa ma mut si in graba respectiva, deseori devine greu sa mai gandesc limpede si sa am rabdare. Motiv pentru care apreciez enorm rabdarea si calmul care mi-au fost transmise de agentul imobiliar. M-a ajutat sa nu repezesc alegerea pe care am facut-o, a cautat si mi-a aratat mereu ofertele noi care se potriveau cererilor mele si mereu mi-a oferit parerea sa sincera (chiar si atunci cand nu era ceea ce voiam sa aud 🙂) cu privire la anunturile pe care i le trimiteam eu. Pentru cei care cauta profesionalism, dedicare, experienta si siguranta ca in final au facut alegerea corecta in ceea ce priveste alegerea unei locuinte...ati gasit ceea ce cautati! 😉 Am oferit aceasta recomandare mai departe si altor prieteni si pot sa va spun ca toti au avut aceasi experienta si acelasi feedback si sunt sigura ca la fel va fi si in cazul viitorilor clienti!" Oana M.

 

"Servicii de calitate si oameni minunati. Am ramas placut surprins sa vad ca ofertele care mi s-au propus au fost in concordanta cu ceea ce cautam. Am apreciat faptul ca nu am simtit niciun moment presiune in a incheia o tranzactie, chiar din contra au incercat sa inteleaga care sunt minusurile ofertei prezentate si sa revina cu alte oferte care indeplinesc criteriile pe deplin. Am mai colaborat cu alte agentii care vroiau doar sa scape de ceea ce aveau in momentul de fata "pe stoc. Recomand cu caldura." Arnold K.

 

"Recomand cu incredere Nestory! Au avut foarte multa rabdare, au dat dovada de profesionalism dar si amabilitate. Am primit recomandari doar in baza cerintelor si in final au gasit ceea ce imi doream (chiar daca eu imi pierdusem speranta :)) ). Am primit toate informatiile necesare pentru intocmirea actelor si mi-au fost alaturi la fiecare pas. Multumesc inca o data! E de apreciat tot efortul pe care il depuneti ca sa aveti clienti fericiti (ca mine) 😁" Medana P.

 

"Recomand! Seriosi, ajutatori, profesionisti, cea mai buna alegere." Agnes S.