Despre noi - Nestory

Despre noi

  

Cauți o proprietate pe care să o numești “acasă“? Sau poate ai o proprietate pe care vrei să o vinzi?

Indiferent de scopurile tale în imobiliare, Nestory te ajută să iei decizia potrivită prin intermediul tururilor virtuale 360°, direct de pe telefonul tău. Economisește timp. Filtrează-ți clienții. Atinge-ți scopul mai repede.

La Nestory Imobiliare găsești o echipă de profesioniști a cărei misiune este să „te mute la casa ta”. Prin intermediul turului virtual 360° nu doar că vei economisi timp prețios evitând deranjul nenumăratelor vizite, ci vei avea și siguranța că potențialii clienți vor fi cei cu adevărat interesați. Intră pe nestory. ro și vezi ofertele disponibile sau contactează-ne direct pentru a găsi casa visurilor tale.

 

Cine suntem?

Suntem o agenție imobiliară cu servicii complete, orientată spre clienți, dedicată să vă ajutăm să cumpărați, să vindeți și să închiriați proprietăți. Echipa noastră de agenți cu experiență, se angajează să vă ofere servicii excepționale și îndrumări de specialitate pe parcursul întregului proces.

Avem o înțelegere profundă a pieței locale și rămânem la curent cu cele mai recente tendințe și reglementări pentru a ne asigura că aveți parte întotdeauna de cele mai exacte și actualizate informații. Agenții noștri sunt pricepuți în negocieri și au o experiență de a asigura cele mai bune oferte.

          Avem o gamă largă de proprietăți disponibile, de la garsoniere până la case de lux. Site-ul nostru web este actualizat zilnic cu noi proprietăți, iar agenții noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a programa vizionări și pentru a răspunde la orice întrebare.

      Oferim servicii personalizate și ne adaptăm abordarea la nevoile și preferințele dumneavoastra, astfel încât să vă ajutăm să vă găsiți locuința mult visată.

     La Nestory Imobiliare, ne mândrim cu integritatea și onestitatea noastră. Punem întotdeauna interesul dumneavoastră pe primul loc și ne străduim să facem procesul imobiliar cât mai ușor și fără stres posibil. Contactați-ne astăzi pentru a vedea cum vă putem ajuta cu toate nevoile dumneavoastră imobiliare.

 

Misiune / Viziune / Valori

Misiune:

Misiunea noastră este de a oferi servicii și expertiză de neegalat clienților noștri în vederea închirierii, cumpărarii și vânzării de proprietăți. Ne străduim să facem procesul imobiliar cât mai fluid, fără stres și să stabilim relații pe termen lung cu clienții noștri prin încredere, onestitate și integritate.

Viziune:

Viziunea noastră este să fim mereu prima opțiune și cea mai importantă agenție imobiliară din comunitatea noastră, recunoscută pentru dedicarea față de clienții noștri și angajamentul nostru față de excelență. Ne străduim să fim o companie inovatoare și cu gândire de viitor, care se adaptează mereu nevoilor.

Valori:

Integritate: Acționăm întotdeauna cu onestitate, transparență și profesionalism în toate relațiile noastre de colaborare.

Centrați pe client: Punem nevoile clienților noștri pe primul loc și ne străduim să le depășim așteptările la fiecare pas.

Inovație: Rămânem la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe ale pieței pentru a ne asigura că suntem capabili să oferim cele mai bune servicii posibile.

Profesionalism: Furnizăm servicii de calitate și menținem un standard înalt fiind în continuă dezvoltare, încercând mereu să dobândim cunoștințe și abilități.

Munca în echipă: Lucrăm în colaborare ca o echipă pentru a ne atinge obiectivul comun de a oferi servicii excelente.